Eén momentje voor een bewuste keuze…

Leuk dat je een bezoekt brengt aan Sport.nl! Wij maken gebruik van cookies om jouw bezoek aan Sport.nl zo gebruiksvriendelijk en persoonlijk mogelijk te maken. Met behulp van deze cookies zijn wij onder andere in staat om de site te kunnen analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en jou de meest relevante informatie te kunnen tonen. Omdat grip op je online privacy belangrijk is, verzoeken wij je om kort de tijd te nemen voor een bewuste keuze.

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring

Binnen de 50+-sporten zijn er verschillende mogelijkheden. Een les kan gericht zijn op conditie en kracht of is juist ingericht om 'gezellig te bewegen' of om lichamelijke ongemakken te verhelpen.

Gezellige sfeer

Sport.nl ging met de camera op pad naar Arnhem en filmde daar twee lessen Gymsport 50+; een voor vrouwen en een voor mannen. Beide groepen volgen een eigen programma. Want de wensen verschillen. Maar de opbrengsten zijn vergelijkbaar: werken aan je fitheid in een gezellige sfeer en onder deskundige begeleiding. 

Iedereen kan meedoen

Iedereen kan meedoen, beaamt trainer Geert Geurken. “Of je nou 50 bent of 70, ongeacht je basisconditie, lenigheid of wat dan ook.” De deelnemers in Arnhem zijn zich ervan bewust dat bewegen gezond is, maar, weet Geurken, “ze doen vooral mee omdat ze ongelooflijk veel plezier onderling hebben.”

 

Ook meedoen?

Wil je ook eens meedoen? Neem dan gerust contact op met de gymclub bij jou in de buurt. Er zijn inmiddels maar liefst 750 clubs in Nederland die Gymsport 50+ aanbieden. Er is er vast ook een bij jou in de buurt. Meer over Gymsport 50+ lees je hier.

  • Datum: 19-04-2016
#Sportvandemaand #65+ #45+

Lees ook