Gebruiksvoorwaarden

Gebruiksvoorwaarden Laatste update: 23 maart 2023

Deze gebruiksvoorwaarden gelden voor de volgende websites:

www.sport.nl
www.clubbase.nl
sportbase.sport.nl
www.sportindeventer.nl
www.probeergolf.nl
www.golf.nl/golfstart
www.teamnl.org
www.mijnsportid.nl
www.sportinlelystad.nl
koningsspelen.sport.nl
www.Sportinsoest.nl
www.alphenvitaal.nl
sneeuwstart.sneeuw.nl
Meedoen.venray.nl
www.openwaterzwemmen.nl
www.mijnzwemcoach.nl
www.startmet.schaken.nl

Indien hieronder gebruik wordt gemaakt van de “Website” dan wordt daarmee elk van deze bovenstaande websites bedoeld.

De gebruiker van de Website (hierna: “Gebruiker”) gaat door het gebruiken van de Website akkoord met deze gebruiksvoorwaarden.

Op de Website kun je als Gebruiker actief deelnemen door middel van het in vullen van Sportprofiel, Clubprofiel dan wel Clubactivatieprofiel, of een reactie of recensie plaatsen op de Website. NOC*NSF en Infocaster moedigen actieve deelname aan. Zorg wel dat de content die je plaatst voldoet aan deze gebruiksvoorwaarden.

  • Gebruiker plaatst geen aanstootgevende, racistische, discriminerende, pornografische, bedreigende, provocerende, respectloze of anderszins ongepaste teksten, afbeeldingen en/of video’s op de Website.
  • Gebruiker plaatst geen commerciële content, op welke manier dan ook, op de Website anders dan ter directe promotie van de eigen sportclub in het Clubprofiel. In dat laatste geval moet de content betrekking hebben op de eigen sportclub en mag het niet tevens zien  op een derde commerciële partij, zoals een clubsponsor.
  • De Gebruiker is zelf verantwoordelijk voor de teksten, afbeeldingen en/of video’s die hij/zij plaatst op de Website.
  • NOC*NSF en/of Infocaster zijn op geen enkele manier verantwoordelijk voor de inhoud van content die een Gebruiker plaatst op de Website.
  • De Gebruiker staat er voor in dat de teksten, afbeeldingen en/of video’s die de Gebruiker plaats op de Website geen inbreuk maken op toepasselijke wetgeving en geen inbreuk (zullen) maken op enig (intellectueel eigendoms-) recht van derden.
  • NOC*NSF en/of Infocaster zijn niet aansprakelijk voor welke schade dan ook, die het gevolg is van en / of verband houdt met het gebruik van de Website door Gebruiker of de content die geplaatst is door Gebruiker op de Website
  • NOC*NSF en/of Infocaster behouden zich te allen tijde het recht voor om teksten, afbeeldingen en/of video’s geplaatst door een Gebruiker te verwijderen doordat de Gebruiker zich niet houdt aan deze gebruiksvoorwaarden of om andere voor NOC*NSF en/of Infocaster moverende redenen.
  • Indien de Gebruiker een Sportprofiel, Clubprofiel en/of Clubactivatieprofiel heeft, behouden NOC*NSF en/of Infocaster zich tevens het recht voor dat profiel te blokkeren dan wel te verwijderen indien de Gebruiker zich niet houdt aan deze gebruikersvoorwaarden of om andere voor NOC*NSF en/of Infocaster moverende redenen.
  • NOC*NSF en/of Infocaster kan contact met je opnemen over content die je plaatst op de Website.

Overtreding gebruiksvoorwaarden? 
Kom je een bericht, afbeelding of video van een Gebruiker tegen die in strijd is met deze Gebruiksvoorwaarden, laat ons dit dan weten via: clubbase@nocnsf.nl

Wijzigen van deze gebruiksvoorwaarden
Indien wij deze gebruiksvoorwaarden wijzigen, zullen wij de bijgewerkte gebruiksvoorwaarden op de Website plaatsen. Controleer regelmatig onze gebruiksvoorwaarden.  Wijzigingen worden van kracht zodra de nieuwe gebruiksvoorwaarden wordt geplaatst. Indien nodig, zullen wij je vragen om akkoord te gaan met de nieuwe gebruiksvoorwaarden.