Zwemmen voor het goede doel

Een aantal openwaterverenigingen en ambassadeurs Maarten van der Weijden, Inge Dekker en Joost Reijns hebben de handen ineengeslagen en roepen op om mee te zwemmen. De opbrengst van de sponsortochten gaat naar KWF voor onderzoek naar kankerbestrijding.

Gezond leven

Oud-topzwemmers Maarten, Inge en Joost weten als geen ander dat een gezond lichaam niet vanzelfsprekend is. Zij willen anderen helpen hun kansen op een gezond leven te vergroten. Samen met de KNZB en openwaterverenigingen in Bodegraven, Anna Paulowna, Oss, Amsterdam, Hoek/Sluis en Sleeuwijk komen zij in actie voor KWF.

Fitte start

Deelnemers aan Zwem voor MIJ laten zich sponsoren en zwemmen een afstand van 1 of 2 kilometer. Voor kinderen tot en met twaalf jaar is er een speciaal parcours van 250 of 500 meter. Het startschot wordt gegeven door een van de ambassadeurs. Wil jij fit aan de start verschijnen? Dan kun je ter voorbereiding op de zwemtocht een borstcrawlcursus of clinic bij een van de deelnemende verenigingen volgen.

Overige tochten

Hoek beet afgelopen zaterdag het spits af. Benieuwd wanneer in welke plaats de overige sponsortochten plaatsvinden? Check dan de website van de KNZB.

Bron: KNZB

Foto: Shutterstock

Publicatiedatum: 06-07-2017