Eén momentje voor een bewuste keuze…

Leuk dat je een bezoekt brengt aan Sport.nl! Wij maken gebruik van cookies om jouw bezoek aan Sport.nl zo gebruiksvriendelijk en persoonlijk mogelijk te maken. Met behulp van deze cookies zijn wij onder andere in staat om de site te kunnen analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en jou de meest relevante informatie te kunnen tonen. Omdat grip op je online privacy belangrijk is, verzoeken wij je om kort de tijd te nemen voor een bewuste keuze.

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring

De Silent Night Run, die voor het eerst werd georganiseerd in 2012, kende dit jaar al runs in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht en Breda. Daar werd een loop van 7,5 kilometer al gecombineerd met culturele ingrediënten als live optredens, een yoga-sessie, museumbezoek en zelfs een privé-concert in de grote zaal van het concertgebouw. De ervaring staat centraal en dus niet de afstand, de tijd of winnen. En het draait om stilte. Geen startschot, maar ook geen gepraat.

Conservatorium Hotel

De Premium Edition moet dus in alle facetten de overtreffende trap worden. Eén van de partners is het Conservatorium Hotel, waar deelnemers vroeg in de avond worden ontvangen onder het genot van een hapje en een drankje. Daarna begint de run van zo’n zes kilometer en wacht de deelnemers ‘mindful experiences’, ‘creative epxeriences’ en ‘artistic influences’, zoals het op de website van de Stadswild Silent Night Run staat omschreven.

Doe mee!

Die ervaringen hebben deels plaats in het Stedelijk Museum, ook een partner van de Premium Edition. De hele ervaring, tijdens een hardloopevenement rust en stilte vinden midden in de chaos, is een exclusieve ervaring en dat geldt ook voor de kaarten. Dus houd jij van hardlopen, maar is ook deze culturele gebeurtenis echt iets voor jou? Bestel dan direct je kaarten en ervaar het zelf!

  • Datum: 27-07-2017
#Evenementen #Hardlopen #Muziek #Samensporten

Lees ook