Eén momentje voor een bewuste keuze…

Leuk dat je een bezoekt brengt aan Sport.nl! Wij maken gebruik van cookies om jouw bezoek aan Sport.nl zo gebruiksvriendelijk en persoonlijk mogelijk te maken. Met behulp van deze cookies zijn wij onder andere in staat om de site te kunnen analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en jou de meest relevante informatie te kunnen tonen. Omdat grip op je online privacy belangrijk is, verzoeken wij je om kort de tijd te nemen voor een bewuste keuze.

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring

Om te vieren dat de Koningsspelen alweer vijf jaar bestaan, is het thema van dit jaar Feest! Iedere school mocht zelf kiezen hoe ze dat thema invulling wilde geven. Op OBS De Tweemaster in Nigtevegt deden ze dat onder andere met hoogspringen en touwtrekken.

 

Koninklijk bezoek

Basisschool De Vijfmaster uit Veghel werd vanochtend vereerd met koninklijk bezoek: koning Willem-Alexander en koningin Máxima gaven daar het startsein voor de Koningsspelen en speelden onder andere een spelletje badminton met de leerlingen.

 

Feest op alle scholen

Ook andere basisscholen maakten er vandaag een feest van, bijvoorbeeld de Europese school in Den Haag, OBS ’t Palet uit Gouda en de scholen in Ermelo.

 

Absoluut voor herhaling vatbaar!

 

 

Bronnen: Nieuws.nl en Twitter.com

  • Datum: 21-04-2017
#Kinderen #Samensporten

Lees ook