Eén momentje voor een bewuste keuze…

Leuk dat je een bezoekt brengt aan Sport.nl! Wij maken gebruik van cookies om jouw bezoek aan Sport.nl zo gebruiksvriendelijk en persoonlijk mogelijk te maken. Met behulp van deze cookies zijn wij onder andere in staat om de site te kunnen analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en jou de meest relevante informatie te kunnen tonen. Omdat grip op je online privacy belangrijk is, verzoeken wij je om kort de tijd te nemen voor een bewuste keuze.

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring

Licht uit, spot aan en de show kan beginnen! Het Univé Gym Gala, al twintig jaar spektakel van het hoogste niveau en uniek in Europa, schotelt je een gevarieerd programma voor, vol turngeweld en acrobatische gymnastiek. Deze speciale editie, voor het eerst in de Ziggo Dome, mag je niet missen!

Programma

Olympische turnhelden, onder wie Sanne Wevers en Epke Zonderland en onze olympische turnteams, en tal van andere wereldwijde topacts laten zien wat zij in huis hebben. Wat te denken van: de Canadese ‘Human Flags’ Dominic Lacasse & Karen Goudreault, de 48 acrobaten van de Zurcaroh Acrobatic Groupe uit Oostenrijk, de Oekraïense luchtacrobaat Stepan Melnyk, Europees en wereldkampioen Gymnatics Men Acro Four Israël, Holland’s Got Talent-finalisten Unbreakable en de beste freerunners uit Nederland. De regie van de show is in handen van iemand die weet hoe je een spektakel neerzet: musicalster Stanley Burleson.

Ontmoet je helden

Het Gym Gala is dé plek om nu eindelijk eens je turnhelden te ontmoeten. Laat je inspireren door hun turnkwaliteiten en hun gevoel voor show. Moedig ze aan met alles wat je in je hebt, want na afloop zijn ze voor jou! Ga met de toppers op de foto, scoor hun handtekeningen en vraag ze wat je altijd al wilde weten.

Zelf doen

Maar je hoeft zeker niet stil te zitten als je naar Amsterdam komt. Voor je van het gala gaat genieten, kun je namelijk zelf – samen met vrienden en vriendinnen of je broertjes en zusjes – in actie komen op de Gym Experience. Maar liefst twee uur voor aanvang van de show kun je op een speciale ontdekkingstocht door de Ziggo Dome: een reis tijdens welke je kennismaakt met supergave gymsportdisciplines als freerunning, acrogym, turnen, dansen en het nodige springwerk. Ervaar het zelf en creëer je eigen Touch Of Gold!

Wees er snel bij!

Wil jij deze wereldshow voor geen goud missen? Wees er dan snel bij! Je kunt kiezen uit twee voorstellingen: een matinéevoorstelling en een avondshow. Voor beide shows geldt dat je al ruime tijd daarvoor de Gym Experience kunt bezoeken. Alle informatie over aanvangstijden en prijzen vind je hier.

 

Bron en foto: Kngu.nl en Gymgala.nl

  • Datum: 10-12-2016
#Evenementen

Lees ook