Tv-Sportplezier geeft alle sporters en verenigingen in Nederland de kans om te laten merken hoezeer zij hun trainers waarderen. Een mooi moment om ook jouw trainer of coach eens in het zonnetje te zetten. Dat kun je doen door hem of haar te taggen op de Facebookpagina van Tv-Sportplezier en daarbij te vertellen wat jouw trainer zo bijzonder maakt.

Aandacht voor iedereen

Om je te inspireren vertellen een paar sportende kinderen op de Facebookpagina van Tv-Sportplezier al waarom hun trainer de beste is. “Mijn trainer is de beste omdat hij iedereen speciaal aandacht geeft en gewoon heel aardig is”, vertelt een jongen. “Hij is lief, hij is aardig, hij leert je goed voetballen en maakt leuke grapjes”, zegt een meisje. En een ander meisje vertelt: “Altijd als ik iets niet snap doet hij het even voor, heel rustig.” 

Gepassioneerd

Ook olympisch volleybalster Lonneke Slöetjes doet mee aan de actie om je toptrainer in het zonnetje te zetten. “Giovanni Guidetti is voor mij de beste trainer aangezien hij supergepassioneerd is in het volleybal”, vertelt zij in een video op Facebook. “Hij weet er echt enorm veel van en hij maakt mij een betere speelster dan ik ooit ben geweest. En daarnaast moet ik altijd heel erg lachen om zijn Engelse accent.”

Stuur een kaartje

Ook op jouw eigen Facebookpagina of Twitteraccount kun je een berichtje plaatsen met een compliment voor je trainer. Gebruik dan de hashtags #toptrainer of #topcoach. Nog leuker: bedank je trainer met een persoonlijk kaartje per post. Tv-sportplezier heeft er speciaal een paar kleurige kaartjes voor laten maken die je nog persoonlijker kunt maken met een foto van jouw trainer of jouw team. Je vindt de kaartjes hier.

Bron: Facebook Tv-Sportplezier

 

  • Datum: 23-09-2016
#Trainers

Lees ook