Eén momentje voor een bewuste keuze…

Leuk dat je een bezoekt brengt aan Sport.nl! Wij maken gebruik van cookies om jouw bezoek aan Sport.nl zo gebruiksvriendelijk en persoonlijk mogelijk te maken. Met behulp van deze cookies zijn wij onder andere in staat om de site te kunnen analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en jou de meest relevante informatie te kunnen tonen. Omdat grip op je online privacy belangrijk is, verzoeken wij je om kort de tijd te nemen voor een bewuste keuze.

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring

Je buurvrouw die net te horen heeft gekregen dat ze een vervelende ziekte heeft en die jij graag financieel zou willen steunen. Of een mooi ontwikkelingsproject dat je zo inspireert dat je er graag een bijdrage aan wilt leveren. Het zijn voorbeelden van situaties waarvoor het actieplatform Voor een Ander is opgericht.

undefined

Verschillende sporten

Voor een Ander is een verzameling van actiesites voor verschillende sporten. Zo is er de website HardlopenVooreenAnder.nl, de website GolfVooreenAnder.nl en zijn er ook sites voor bijvoorbeeld wandelen, roeien, fietsen en voetbal. Het maakt dus niet uit welke sport jij beoefent, je kunt altijd meedoen.

Start een actie

Dat doe je door op een van de websites in drie stappen een actie te starten, door een sportieve prestatie te koppelen aan een (goed) doel dat je zelf kiest. Dit deel je daarna met vrienden, familie en kennissen en aan hen vraag je of ze je via de website willen sponsoren.

Honderd procent naar goed doel

Naar de administratie van je actie heb je geen omkijken, die gebeurt automatisch via de website. De onafhankelijke stichting PresterenVooreenAnder beheert het sponsorgeld tijdens je actie en betaalt het daarna rechtstreeks en voor honderd procent uit aan het goede doel dat jij hebt gekozen.

Ook voor groepen sporters

Voor een Ander is er voor alle individuele sporters die iets extra’s willen toevoegen aan hun prestatie. Maar ook als je bijvoorbeeld samen met je collega’s of tijdens een evenement van jouw sportclub iets wilt organiseren voor een goed doel, kun je op de website terecht. Neem maar eens een kijkje op https://hardlopen.vooreenander.nl/ook-voor-jou, waar je onderaan ook de links naar de andere websites vindt.

 

Foto header: Shutterstock

Foto in bericht: Voor een ander

  • Datum: 11-09-2016
#Tipvandeweek #Samensporten

Lees ook