Nationale Sportweek: vier de sport en win gave prijzen

De Nationale Sportweek komt eraan: vanaf aanstaande zaterdag staat Nederland een ruime week lang helemaal in het teken van sport- en sportplezier. En om goed te laten zien hoe leuk sport is, heeft de Nationale Sportweek samen met partner Campina een gave winactie opgezet.

Deel jouw sportmoment

Als jij een foto op Facebook, Twitter of Instagram post waarop je laat zien hoe jij de sport viert, met daarbij de hashtags #nsw16 en #beactive, dan ding je mee naar mooie prijzen: een vakantie ter waarde van 2.500 euro of één van de veertien Nationale Sportweek-kledingpakketten.

Spectaculair of ontroerend

Een spectaculaire of een ontroerende foto, een hilarische of een gekke foto: allemaal tellen ze mee voor de winactie. Al sinds 22 augustus staan op de melk- en yoghurtpakken van Campina vermeldingen van de ‘Hoe vier jij de sport?’-winactie, dus je hebt vast veel concurrentie. Maak daarom echt iets bijzonders van jouw foto.

Actievoorwaarden

De winactie is inmiddels al begonnen: nog tot en met 25 september, de laatste dag van de Nationale Sportweek, kun jij je gaafste foto insturen. Kijk voordat je meedoet nog even goed naar de actievoorwaarden. Daarin staat onder andere nog een keer goed uitgelegd hoe en hoe vaak je mee kunt doen en wat de prijzen inhouden. De prijswinnaars worden op 27 september bekendgemaakt. 

Bron: Sport.nl/voorclubs

Foto: Campina

Publicatiedatum: 13-09-2016