Maak hardlopen nog leuker met nieuwe app!

“Dit is een mijlpaal in de ontwikkeling van Hardlopen.nl”, aldus Jan-Willem Landré, directeur van de Atletiekunie, die samen met partners Arko Sports Media en E-sites de app ontwikkelde. “Als Atletiekunie is het ons doel om hardlopers in Nederland optimaal te faciliteren bij de uitoefening van deze fantastische sport. Door hen te inspireren en te begeleiden met gepersonaliseerd en relevant aanbod, 24 uur per dag, zeven dagen per week.”

Mogelijkheden

Allereerst biedt de app effectieve en geheel vernieuwde trainingsschema’s voor verschillende afstanden. Vlogster Annemerel de Jongh en Sky Radio-voices Marlayne Sahupala en Kas van Iersel begeleiden de gebruikers met hun stem. De hardloopmuziek van partner Sky Radio is via de player te beluisteren en helpt je een prettig tempo aan te houden. Ook houdt de app je prestaties, vorderingen en routes bij.

undefined undefined undefined

Vrije training of schema?

Als gebruiker kun je kiezen voor vrije training of een trainingsschema. Je kunt een los trainingsschema aanschaffen, maar kunt ook kiezen voor een maand- of jaarabonnement. Voor nog geen veertig euro biedt een jaarabonnement onbeperkte toegang tot extra’s als de Complete Hardloopgids en een-op-eenadvies van een trainings-, voedings- of medisch expert. Daarnaast ontvang je een gratis hardloopshirt.

Platform

Ook het online platform Hardlopen.nl heeft een metamorfose ondergaan. Het platform staat vol nieuws voor hardlopend Nederland. Hardlopers kunnen zich aanmelden en ontvangen wekelijks een nieuwsbrief met handige tips. Het platform is gekoppeld aan de Hardlopen.nl-app. Op je persoonlijke pagina kun je als gebruiker bijhouden aan welke evenementen je deelneemt, wat je hardloopdoelen zijn en hoe je trainingen verlopen.

De Hardlopen.nl-app is nu te downloaden in de App Store of de Google Play Store.

Bron: Hardlopen.nl

Foto: Shutterstock

Publicatiedatum: 27-09-2016