Eén momentje voor een bewuste keuze…

Leuk dat je een bezoekt brengt aan Sport.nl! Wij maken gebruik van cookies om jouw bezoek aan Sport.nl zo gebruiksvriendelijk en persoonlijk mogelijk te maken. Met behulp van deze cookies zijn wij onder andere in staat om de site te kunnen analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en jou de meest relevante informatie te kunnen tonen. Omdat grip op je online privacy belangrijk is, verzoeken wij je om kort de tijd te nemen voor een bewuste keuze.

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring

Als ik op het voetbalveld sta, verdwijnen al m’n zorgen. Het enige wat ik wil is tot het uiterste gaan en er een overwinning uitslepen. Ons kampioenschap was dan ook heel bijzonder. Zo’n prestatie leveren met verschillende nationaliteiten binnen één team voelde fantastisch.

Toon respect, schud de hand van je tegenstander, al is het spel soms niet eerlijk. Zo gaat het in het echte leven ook. Daar mee leren omgaan is een mooie les voor me geweest. Voetbal heeft een speciaal plekje in mijn hart.

- Eric

 

Nederland wint met sporten en bewegen, lees ook andere inspirerende verhalen op NEDERLAND WINT: Iedere dag een inspirerend verhaal over sportbeleving

  • Datum: 01-08-2016
#NederlandseLoterij

Lees ook