Eén momentje voor een bewuste keuze…

Leuk dat je een bezoekt brengt aan Sport.nl! Wij maken gebruik van cookies om jouw bezoek aan Sport.nl zo gebruiksvriendelijk en persoonlijk mogelijk te maken. Met behulp van deze cookies zijn wij onder andere in staat om de site te kunnen analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en jou de meest relevante informatie te kunnen tonen. Omdat grip op je online privacy belangrijk is, verzoeken wij je om kort de tijd te nemen voor een bewuste keuze.

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring

In de sportschool denk ik niet aan werk of school, het is mijn plek om tot rust te komen. Ik wil geen bodybuilder worden en train bewust zodat ik subtiel gespierd ben. Door fitness ben ik zelfverzekerder en voel ik me nog meer vrouw.

Sporten is een lifestyle en geen ijdeltuiterij. Ik ben fit en in balans. Vrienden vragen me om advies omdat ik me er zo in heb verdiept en ook mijn broertje heeft nu het ‘virus’ te pakken.

- Gaiane

 

Nederland wint met sporten en bewegen, lees ook andere inspirerende verhalen op NEDERLAND WINT: Iedere dag een inspirerend verhaal over sportbeleving.

  • Datum: 04-08-2016

Lees ook