Eén momentje voor een bewuste keuze…

Leuk dat je een bezoekt brengt aan Sport.nl! Wij maken gebruik van cookies om jouw bezoek aan Sport.nl zo gebruiksvriendelijk en persoonlijk mogelijk te maken. Met behulp van deze cookies zijn wij onder andere in staat om de site te kunnen analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en jou de meest relevante informatie te kunnen tonen. Omdat grip op je online privacy belangrijk is, verzoeken wij je om kort de tijd te nemen voor een bewuste keuze.

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring

Drie jaar geleden ben ik gestopt. Ik geef nu skatelessen en organiseer wedstrijden, ben teammanager van een stuntskateteam en als producer nauw betrokken bij het maken van streetskatevideo’s.

Mijn hele leven draait om skaten, ik kan er mijn creativiteit in kwijt. Als ik me even down voel, ga ik skaten. Het is voor mij een soort therapie, ik voel me er vrij door. Het is bepalend voor mijn levensgeluk."

- Sven

Nederland wint met sporten en bewegen, lees ook andere inspirerende verhalen op NEDERLAND WINT: Iedere dag een inspirerend verhaal over sportbeleving

 

  • Datum: 12-08-2016
#NederlandseLoterij

Lees ook