Eén momentje voor een bewuste keuze…

Leuk dat je een bezoekt brengt aan Sport.nl! Wij maken gebruik van cookies om jouw bezoek aan Sport.nl zo gebruiksvriendelijk en persoonlijk mogelijk te maken. Met behulp van deze cookies zijn wij onder andere in staat om de site te kunnen analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en jou de meest relevante informatie te kunnen tonen. Omdat grip op je online privacy belangrijk is, verzoeken wij je om kort de tijd te nemen voor een bewuste keuze.

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring

De sportschietvereniging heeft me met open armen ontvangen én gezocht naar mogelijkheden om mij goed te kunnen laten schieten. Met zúlke goede resultaten dat ik door de bond werd uitgenodigd permanent op Papendal te komen trainen. Dat was de eerste droom die uitkwam. De volgende die ik hoop waar te maken, is meedoen aan de Paralympics.

Sport en bewegen heeft mij ontzettend veel mooie dingen gegeven. Uitdagingen aangaan, nieuwe vriendschappen sluiten, zelfstandig door het leven gaan en natuurlijk een goede gezondheid! Ik hoop dat ik dit nog heel lang mag doen."

- Joep van Lankveld

Nederland wint met sporten en bewegen, lees ook andere inspirerende verhalen op NEDERLAND WINT: Iedere dag een inspirerend verhaal over sportbeleving

  • Datum: 11-08-2016
#NederlandseLoterij #Aangepastsporten

Lees ook