Eén momentje voor een bewuste keuze…

Leuk dat je een bezoekt brengt aan Sport.nl! Wij maken gebruik van cookies om jouw bezoek aan Sport.nl zo gebruiksvriendelijk en persoonlijk mogelijk te maken. Met behulp van deze cookies zijn wij onder andere in staat om de site te kunnen analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en jou de meest relevante informatie te kunnen tonen. Omdat grip op je online privacy belangrijk is, verzoeken wij je om kort de tijd te nemen voor een bewuste keuze.

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring

Het sportvirus heeft me ondertussen goed te pakken. Door het voltooien van veel sportieve uitdagingen haal ik geld op. Ik fiets voor kindjes met een pacemaker, loop voor stichting Hartenkind en stuur met hulp van sponsors kinderen op vakantie.

Mijn lijf doet nu niet meer onder voor dat van anderen. En dat is een ontzettend sterke motivatie om te blíjven werken aan een goede conditie. Het gevoel geen uitzondering meer te zijn is zó heerlijk. Dát gun ik iedereen!

- Daisne

Nederland wint met sporten en bewegen, lees ook andere inspirerende verhalen op NEDERLAND WINT: Iedere dag een inspirerend verhaal over sportbeleving

  • Datum: 02-08-2016
#Wielrennen #NederlandseLoterij

Lees ook