Eén momentje voor een bewuste keuze…

Leuk dat je een bezoekt brengt aan Sport.nl! Wij maken gebruik van cookies om jouw bezoek aan Sport.nl zo gebruiksvriendelijk en persoonlijk mogelijk te maken. Met behulp van deze cookies zijn wij onder andere in staat om de site te kunnen analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en jou de meest relevante informatie te kunnen tonen. Omdat grip op je online privacy belangrijk is, verzoeken wij je om kort de tijd te nemen voor een bewuste keuze.

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring

De eerste keer dat ik uitgenodigd werd voor een selectietraining kreeg ik de verkeerde tijd door. Stond ik te hockeyen met veel oudere jongens. Gelukkig zagen ze wat in me. Nu ben ik met Hurley meerdere malen Nederlands kampioen geworden in de hoogste klasse. Heel bijzonder.

Ik heb veel kansen gekregen dankzij hockey. Mijn woning, mijn werk, veel komt voort uit m’n sportnetwerk. Maar het allerbelangrijkste voor mij zijn de vriendschappen. Hockey heeft me héél veel gegeven.

- Lex

Nederland wint met sporten en bewegen, lees ook andere inspirerende verhalen op NEDERLAND WINT: Iedere dag een inspirerend verhaal over sportbeleving

 

 

  • Datum: 03-08-2016
#NederlandseLoterij

Lees ook