Eén momentje voor een bewuste keuze…

Leuk dat je een bezoekt brengt aan Sport.nl! Wij maken gebruik van cookies om jouw bezoek aan Sport.nl zo gebruiksvriendelijk en persoonlijk mogelijk te maken. Met behulp van deze cookies zijn wij onder andere in staat om de site te kunnen analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en jou de meest relevante informatie te kunnen tonen. Omdat grip op je online privacy belangrijk is, verzoeken wij je om kort de tijd te nemen voor een bewuste keuze.

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring

De halve triatlon is mijn mooiste sportmoment geweest. Ik heb er zo hard voor getraind en zo veel voor gelaten. Dat stellen van een doel en er voor gaan zit ook echt in me. Wat de volgende uitdagingwordt? Misschien een berg beklimmen, wie weet.

Het is belangrijk dat een sport je ligt. Daarom verhuur ik racefietsen. Zo kunnen mensen kijken of fietsen ze bevalt en er eventueel mee door willen. Gelukkig kun je jezelf op veel vlakken uitdagen. Doe vooral iets waar je blij van wordt en energie van krijgt."

- Tomas

Nederland wint met sporten en bewegen, lees ook andere inspirerende verhalen op NEDERLAND WINT: Iedere dag een inspirerend verhaal over sportbeleving

 

  • Datum: 10-08-2016
#NederlandseLoterij #Triatlon

Lees ook