Eén momentje voor een bewuste keuze…

Leuk dat je een bezoekt brengt aan Sport.nl! Wij maken gebruik van cookies om jouw bezoek aan Sport.nl zo gebruiksvriendelijk en persoonlijk mogelijk te maken. Met behulp van deze cookies zijn wij onder andere in staat om de site te kunnen analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en jou de meest relevante informatie te kunnen tonen. Omdat grip op je online privacy belangrijk is, verzoeken wij je om kort de tijd te nemen voor een bewuste keuze.

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring

In de voorbereiding moet ik best veel doen en laten. Ik heb mijn sportschema behoorlijk aangepast. Doelen stellen, progressie boeken, ik daag mezelf graag uit. En feestjes en festivals laat ik aan mij voorbij gaan wanneer het dubbelt met mijn trainingsschema. Mensen vragen nu al: ‘Ben je er klaar voor?’

Buiten hardlopen maakt mijn hoofd leeg. Ik woon vlakbij het strand en train daar veel. Het is het lekkerste wat er is.

- Marloes

 

Nederland wint met sporten en bewegen, lees ook andere inspirerende verhalen op NEDERLAND WINT: Iedere dag een inspirerend verhaal over sportbeleving

 

  • Datum: 05-08-2016
#Hardlopen #NederlandseLoterij

Lees ook