Eén momentje voor een bewuste keuze…

Leuk dat je een bezoekt brengt aan Sport.nl! Wij maken gebruik van cookies om jouw bezoek aan Sport.nl zo gebruiksvriendelijk en persoonlijk mogelijk te maken. Met behulp van deze cookies zijn wij onder andere in staat om de site te kunnen analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en jou de meest relevante informatie te kunnen tonen. Omdat grip op je online privacy belangrijk is, verzoeken wij je om kort de tijd te nemen voor een bewuste keuze.

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring

"Ik ben geopereerd en gebruik medicijnen, maar de angst dat het nog een keer terugkomt blijft. Toch ben ik heel blij dat ik weer kan werken en mijn eigen huishouden draai. Nu tennis ik als vorm van revalidatie en therapie. Dat is een overwinning op mezelf. Ook al haal ik niet meer mijn oude niveau, ik doe het wel. En het voelt beter dan thuiszitten. 

Bewegen is goed, het leidt af en maakt me sterker. Ik heb twee kinderen, moet door en kan en wil er nu eenmaal niet teveel bij stilstaan. Ik mag ook niet mopperen, er zijn heel veel mensen minder goed vanaf gekomen."

- Eveline

Nederland wint met sporten en bewegen, lees ook andere inspirerende verhalen op NEDERLAND WINT: Iedere dag een inspirerend verhaal over sportbeleving

  • Datum: 15-08-2016
#Aangepastsporten #NederlandseLoterij

Lees ook