Menu
Inloggen

"Ik zat thuis in bad toen ik werd getroffen door een herseninfarct. Ik was supergezond, hockeyde veel en was erg sportief. Het overkwam me daarna een tweede keer en ik kreeg ook een compartimentsyndroom, een verstoring van de bloedtoevoer." 

"Ik ben geopereerd en gebruik medicijnen, maar de angst dat het nog een keer terugkomt blijft. Toch ben ik heel blij dat ik weer kan werken en mijn eigen huishouden draai. Nu tennis ik als vorm van revalidatie en therapie. Dat is een overwinning op mezelf. Ook al haal ik niet meer mijn oude niveau, ik doe het wel. En het voelt beter dan thuiszitten. 

Bewegen is goed, het leidt af en maakt me sterker. Ik heb twee kinderen, moet door en kan en wil er nu eenmaal niet teveel bij stilstaan. Ik mag ook niet mopperen, er zijn heel veel mensen minder goed vanaf gekomen."

- Eveline

Nederland wint met sporten en bewegen, lees ook andere inspirerende verhalen op NEDERLAND WINT: Iedere dag een inspirerend verhaal over sportbeleving

  • Redactie