Eén momentje voor een bewuste keuze…

Leuk dat je een bezoekt brengt aan Sport.nl! Wij maken gebruik van cookies om jouw bezoek aan Sport.nl zo gebruiksvriendelijk en persoonlijk mogelijk te maken. Met behulp van deze cookies zijn wij onder andere in staat om de site te kunnen analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en jou de meest relevante informatie te kunnen tonen. Omdat grip op je online privacy belangrijk is, verzoeken wij je om kort de tijd te nemen voor een bewuste keuze.

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring

In Rusland hebben we voor duizenden mensen onze eigen productie mogen dansen. Alles deden we zelf: choreografie, kleding en management. Dat voor elkaar krijgen en delen met je eigen danscrew is echt supermooi.

Dansen kan topsport zijn. Voor mij is dans in eerste instantie mijn passie en een expressievorm die ik omzet naar mijn creativiteit als choreograaf en dansdocent. Maar dansen is vooral genieten. Van de muziek, het moment en de beweging. Het loslaten van alles om je heen. Daarom maakt het helemaal niet uit op welk niveau je danst. Wees jezelf en haal er het beste uit."

- Patricia

Nederland wint met sporten en bewegen, lees ook andere inspirerende verhalen op NEDERLAND WINT: Iedere dag een inspirerend verhaal over sportbeleving

  • Datum: 09-08-2016

Lees ook