"Dansen is het loslaten van alles om je heen"

In Rusland hebben we voor duizenden mensen onze eigen productie mogen dansen. Alles deden we zelf: choreografie, kleding en management. Dat voor elkaar krijgen en delen met je eigen danscrew is echt supermooi.

Dansen kan topsport zijn. Voor mij is dans in eerste instantie mijn passie en een expressievorm die ik omzet naar mijn creativiteit als choreograaf en dansdocent. Maar dansen is vooral genieten. Van de muziek, het moment en de beweging. Het loslaten van alles om je heen. Daarom maakt het helemaal niet uit op welk niveau je danst. Wees jezelf en haal er het beste uit."

- Patricia

Nederland wint met sporten en bewegen, lees ook andere inspirerende verhalen op NEDERLAND WINT: Iedere dag een inspirerend verhaal over sportbeleving

Publicatiedatum: 09-08-2016