Eén momentje voor een bewuste keuze…

Leuk dat je een bezoekt brengt aan Sport.nl! Wij maken gebruik van cookies om jouw bezoek aan Sport.nl zo gebruiksvriendelijk en persoonlijk mogelijk te maken. Met behulp van deze cookies zijn wij onder andere in staat om de site te kunnen analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en jou de meest relevante informatie te kunnen tonen. Omdat grip op je online privacy belangrijk is, verzoeken wij je om kort de tijd te nemen voor een bewuste keuze.

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring

Pas na 4 maanden kreeg ik weer wat vertrouwen in mijn lichaam en begon te fietsen. Ik was al meteen gestopt met roken, ben gezond gaan eten, minder gaan werken én schreef me in voor een fietstocht van 160 kilometer door New York.

Een geweldig evenement dat ik nooit zal vergeten. En natuurlijk een fantastische overwinning op mezelf, die me ongelooflijk trots en blij maakt. Niet onbelangrijk: samen haalden we 17.000 euro op voor de Hartstichting."

 

- Bas


Nederland wint met sporten en bewegen, lees ook andere inspirerende verhalen op 
NEDERLAND WINT: Iedere dag een inspirerend verhaal over sportbeleving

  • Datum: 08-08-2016
#NederlandseLoterij #Wielrennen

Lees ook