Eén momentje voor een bewuste keuze…

Leuk dat je een bezoekt brengt aan Sport.nl! Wij maken gebruik van cookies om jouw bezoek aan Sport.nl zo gebruiksvriendelijk en persoonlijk mogelijk te maken. Met behulp van deze cookies zijn wij onder andere in staat om de site te kunnen analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en jou de meest relevante informatie te kunnen tonen. Omdat grip op je online privacy belangrijk is, verzoeken wij je om kort de tijd te nemen voor een bewuste keuze.

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring

Internationale competitie

Met de campagne ‘Slim dat je fietst!’ sluit de Fietsersbond aan bij de internationale fietscompetitie ‘Love to Ride’. Dit is al een hit in Italië en Engeland. Met deze app stimuleer je anderen een leuke manier om naar het werk te fietsen en begin je zelf ook fitter aan je werkdag! Op die manier krijg je ook meer frisse uitgewaaide collega’s. 

“Een beetje compititie stimuleert”

Ambassadeur van Slim dat je Fietst! is schrijver Thomas Braun. Met zijn boek Ga toch fietsen wilde hij ‘vadsige veertigers’ aansteken om ook te gaan fietsen. Hij heeft zelf ook ervaren wat fietsen met je kan doen. “Je merkt direct dat je hoofd leeg is als je thuis komt. Je voelt je fitter. Ik geloof wel heel erg in zo’n app als die van Slim dat je Fietst!. Een beetje competitie stimuleert. Het is leuk om te zien hoeveel je aan het eind van de week gefietst hebt."

undefined

Wie is de echte kilometervreter?

Op 1 september start de bedrijvencompetitie. Alle deelnemers registreren hun fietskilometers via de Love to Ride app of via de website slimdatjefietst.nl. In hun profiel kunnen ze aangeven waar ze werkzaam zijn. Doe jij ook mee met je collega’s? Dan kun je op het werk een leuke competitie starten wie de echte kilometervreter is. Met het hele bedrijf kun je ook laten zien dat jullie het fitste zijn door de meeste medewerkers op de fiets te krijgen. 

Aanmelden kan via www.slimdatjefietst.nl of door de app te downloaden voor Android of iOS in Google Play of de App Store.

Foto: Shutterstock

  • Datum: 16-07-2016
#Bewegen #Bedrijfssport #Fietsen

Lees ook