Eén momentje voor een bewuste keuze…

Leuk dat je een bezoekt brengt aan Sport.nl! Wij maken gebruik van cookies om jouw bezoek aan Sport.nl zo gebruiksvriendelijk en persoonlijk mogelijk te maken. Met behulp van deze cookies zijn wij onder andere in staat om de site te kunnen analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en jou de meest relevante informatie te kunnen tonen. Omdat grip op je online privacy belangrijk is, verzoeken wij je om kort de tijd te nemen voor een bewuste keuze.

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring

De eerste gewonnen wedstrijd in de ereklasse staat in m’n geheugen gegrift. Al onze leden deelden mee in die prestatie, echt geweldig. Dat blijft mijn mooiste sportmoment. Ik ga nooit meer weg bij deze vereniging. Zelfs niet om op een hoger niveau te kunnen spelen.

Ik doe alles voor m’n team, we hebben een sterke band. Daarom zou niemand bang moeten zijn om te gaan rugbyen. Je wordt direct onderdeel van een hecht team waarin niemand zich beter voelt dan een ander. Iedereen helpt elkaar. Zo vindt iedereen altijd z’n plek."

- Daan -

 

Nederland wint met sporten en bewegen, lees ook andere inspirerende verhalen op NEDERLAND WINT: Iedere dag een inspirerend verhaal over sportbeleving

  • Datum: 28-07-2016
#NederlandseLoterij

Lees ook