Eén momentje voor een bewuste keuze…

Leuk dat je een bezoekt brengt aan Sport.nl! Wij maken gebruik van cookies om jouw bezoek aan Sport.nl zo gebruiksvriendelijk en persoonlijk mogelijk te maken. Met behulp van deze cookies zijn wij onder andere in staat om de site te kunnen analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en jou de meest relevante informatie te kunnen tonen. Omdat grip op je online privacy belangrijk is, verzoeken wij je om kort de tijd te nemen voor een bewuste keuze.

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring


"Afgelopen seizoen was niet al te best voor mij en mijn team. Dit jaar zijn we vastbesloten sterker te worden en er alles uit te halen. We willen echt winnen. Ik vind het fantastisch om zo intensief en gefocust met sport bezig te zijn, en dat te kunnen delen met 10 geweldige ploeggenoten.

Roeien geeft me energie, plezier en structuur. Het heeft me leren doorbijten. Ik eis veel van mezelf en geef niet zo snel op. Die drive heeft me ontzettend geholpen tijdens mijn studie. Zonder sport zou ík niet kunnen."

- Elien -

 

Nederland wint met sporten en bewegen, lees ook andere inspirerende verhalen op NEDERLAND WINT: Iedere dag een inspirerend verhaal over sportbeleving

  • Datum: 27-07-2016
#NederlandseLoterij

Lees ook