Eén momentje voor een bewuste keuze…

Leuk dat je een bezoekt brengt aan Sport.nl! Wij maken gebruik van cookies om jouw bezoek aan Sport.nl zo gebruiksvriendelijk en persoonlijk mogelijk te maken. Met behulp van deze cookies zijn wij onder andere in staat om de site te kunnen analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en jou de meest relevante informatie te kunnen tonen. Omdat grip op je online privacy belangrijk is, verzoeken wij je om kort de tijd te nemen voor een bewuste keuze.

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring

Ontspanning, uitdaging, hersengymnastiek én lichaamsbeweging; biljarten is een sport waar ik alles in kwijt kan. Na één jaar won ik al een toernooi. Wat was ik trots! Sociaal is het ook een aanrader. Ik heb veel nieuwe vrienden gemaakt. En elke dag probeer ik mensen over te halen te gaan biljarten.

Ouderen bloeien op tijdens het biljarten. Het is belangrijk geest en lichaam actief te houden. En mensen genieten echt tijdens het spelen, komen soms zelfs uit een isolement. In ieder ziekenhuis en verzorgingshuis zouden eigenlijk biljarttafels moeten staan.

- Diny

 

Nederland wint met sporten en bewegen, lees ook andere inspirerende verhalen op NEDERLAND WINT: Iedere dag een inspirerend verhaal over sportbeleving

 

 

  • Datum: 29-07-2016
#NederlandseLoterij

Lees ook