Eén momentje voor een bewuste keuze…

Leuk dat je een bezoekt brengt aan Clubprofiel! Wij maken gebruik van cookies om jouw bezoek aan Clubprofiel zo gebruiksvriendelijk en persoonlijk mogelijk te maken. Met behulp van deze cookies zijn wij onder andere in staat om de site te kunnen analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en jou de meest relevante informatie te kunnen tonen. Omdat grip op je online privacy belangrijk is, verzoeken wij je om kort de tijd te nemen voor een bewuste keuze.

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring

"Bij mijn eerste stage in een asielzoekerscentrum merkte ik al hoe blij mensen van mijn les werden. Elke dag is er wel zo’n mooi moment tijdens mijn werk waarop iemand vol verbazing en trots zijn eigen kracht ervaart. Daar doe ik het voor.

Veel sporten gaan uit van fysieke kracht. Bij mij is dit een combinatie van fysieke en mentale kracht. En leg ik vooral nadruk op persoonlijke groei. Zodat mijn cursisten niet alleen nee leren zeggen, maar ook hun eigen kracht gaan ervaren. Daar hebben ze hun hele leven iets aan."

- Caroline -

Nederland wint met sporten en bewegen, lees ook andere inspirerende verhalen op NEDERLAND WINT: Iedere dag een inspirerend verhaal over sportbeleving

 

  • Datum: 26-07-2016
#NederlandseLoterij

Lees ook