Kom voetballen voor zieke kinderen!

Tijdens de Voetbaltalent-dagen voetballen gezonde kinderen om geld in te zamelen voor zieke kinderen. Het event is een initiatief van de Stichting Zeldzame Ziekten Fonds (ZZF), SportsGen en Hornbach waarvan de gehele opbrengst door het ZZF wordt besteed aan een onvergetelijke dag voor kinderen die aan een zeldzame ziekte lijden: een dagje uit voor het hele gezin.

Scouts van profclubs

De voetbaldagen (in de vorm van een toernooi) vinden plaats op 11, 18 en 25 juni en op 2 juli in een grote voetbalarena op de parkeerplaats van verschillende vestigingen van HORNBACH. Elk event begint om 10.00 uur en duurt tot 13.00 uur. Scouts van verschillende profclubs, zoals AZ, FC Utrecht en sc Heerenveen, komen ook langs om te speuren naar talent: dus dit is je kans om ontdekt te worden.

Balspelletjes

Hoef jij niet zo nodig ontdekt te worden als profvoetballer in spe, maar wil je wel lekker voetballen? Dan kun je ook meedoen aan verschillende spelletjes, zoals een dribbelparcours, schieten door een gatenmuur en de kans om te testen hoe hard jouw schot is.

Meedoen

Meedoen aan het toernooi kost 10 euro. Kijk op www.hornbach.nl/voetbaltalent als je meer informatie wilt of je aan wilt melden. Je krijgt na afloop een deelnamecertificaat, een vaantje en een goodiebag mee naar huis. Wees er wel snel bij, want per locatie kunnen er 64 spelers tussen de 6 en 13 jaar meedoen.

Sfeerimpressie

Ben je benieuwd hoe leuk het vorig jaar was? Bekijk dan deze video: 

Bron: Hornbach.nl

Foto: Shutterstock

Publicatiedatum: 24-05-2016