Eén momentje voor een bewuste keuze…

Leuk dat je een bezoekt brengt aan Sport.nl! Wij maken gebruik van cookies om jouw bezoek aan Sport.nl zo gebruiksvriendelijk en persoonlijk mogelijk te maken. Met behulp van deze cookies zijn wij onder andere in staat om de site te kunnen analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en jou de meest relevante informatie te kunnen tonen. Omdat grip op je online privacy belangrijk is, verzoeken wij je om kort de tijd te nemen voor een bewuste keuze.

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring

Tijdens Start2Bike leer je onder leiding van een ervaren trainer in vier trainingen de technieken van het wielrennen of mountainbiken, zodat jij met meer plezier op pad kunt. Maar dat niet alleen: je ontdekt ook de mooiste routes in je eigen omgeving en leert nieuwe fietsvrienden kennen.

Eigen tempo

De trainingen van Start2Bike duren steeds maximaal drie uren en worden aangepast aan jouw niveau, zodat je op je eigen tempo mee kunt doen. In de trainingen komen remmen en schakelen, bochten, balans, rijden in een groep, obstakels en klimmen en dalen aan bod.

Startende fietsers

Start2Bike is geschikt voor startende wielrenners en mountainbikers vanaf 15 jaar. Na de laatste training kun je een mountainbiketocht van 25 kilometer of een tocht op de weg van 50 kilometer rijden.

Heel Nederland

De nieuwe ronde van Start2Bike gaat van start in het weekend van 2 en 3 april. Er zijn startlocaties in heel Nederland, die je kunt vinden op de kaart van Start2Bike. Deelname aan de trainingen kost 37,50 euro.

 

Bronnen: Start2Bike en Giro Gelderland

Foto: Shutterstock

  • Datum: 21-03-2016
#Wielrennen #Fietsen #Prestatieverbetering #Samensporten

Lees ook