De Gezondheidsbeurs: inspiratie voor een gezonde leefstijl

De Nationale GezondheidsBeurs is gisteren al begonnen en duurt tot en met zondag 14 februari. Omdat het merendeel van de bezoekers vrouw is, is er in de Jaarbeurs een speciaal Vrouwen Paviljoen ingericht met allerlei deskundigen, zoals een cardioloog, een seksuoloog, een chirurg en voedingsdeskundigen.

Sport & Fitness

In de zone Sport & Fitness is stilzitten geen optie. Je kunt er meedoen aan een workshop hoelahoepen, je fit springen op een trampoline, meedoen met de pittige Plank Challenge of aan lessen en workshops in yoga, mindfulness en oosterse bewegingsvormen. Ook kun je hockeycoach Marieke Dijkstra ontmoeten of luisteren naar het inspirerende verhaal van hordeloper Erik Leeflang en zitvolleybalster Djoke van Marum.

undefined

Body & Mind

In de Body & Mind-zone kom je helemaal in balans. Je kunt er deelnemen aan workshops Yin Yang Yoga, Body Breath Mindfulness en Small Balls Pilates. Ook maak je er kennis met verschillende vormen van massage, zoals dansage (een combinatie van massage, muziek en beweging), mamaste en een Indonesische massage.

Eten & Drinken

In de zone Eten & Drinken kom je alles te weten over lekker eten dat ook nog gezond is. Zo kun je er gedroogd fruit proeven, net als glutenvrij en lactosevrij snoep en gezonde shakes met een hoog eiwitpercentage, handig als hersteldrank na het sporten. Ook is het in deze zone mogelijk om je vetpercentage en je spiermassa te laten meten.

Tickets bestellen

Ook in de andere drie zones op de beurs – Medisch & Zorg, Beauty & Verzorging en eHealth & Technologie – vind je volop inspiratie. Tickets voor de Nationale GezondheidsBeurs zijn te bestellen via http://www.denationalegezondheidsbeurs.nl/tickets-bestellen/.

Foto's: Facebook, Nationale Gezondheidsbeurs

Publicatiedatum: 12-02-2016