Eén momentje voor een bewuste keuze…

Leuk dat je een bezoekt brengt aan Sport.nl! Wij maken gebruik van cookies om jouw bezoek aan Sport.nl zo gebruiksvriendelijk en persoonlijk mogelijk te maken. Met behulp van deze cookies zijn wij onder andere in staat om de site te kunnen analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en jou de meest relevante informatie te kunnen tonen. Omdat grip op je online privacy belangrijk is, verzoeken wij je om kort de tijd te nemen voor een bewuste keuze.

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring

Ons land telt maar liefst vijftien outdoorbanen met matten, zeven indoorbanen met kunstsneeuw en veertig rolbanen. Er zijn tal van plaatsen waar je kunt wintersporten. Als voorbereiding op een – blessurevrije – wintersportvakantie, als sport, om lekker fit te blijven of omdat je het gewoon heel leuk vindt om te doen.

Veel doelgroepen

Wintersporten, zoals skiën, snowboarden en langlaufen, zijn voor veel doelgroepen een uitstekende en leuke sport. Van jong tot oud. Van beginners tot gevorderden. Sport.nl ging filmen bij Outdoor Ski & Fun in Bergschenhoek, een van de 130 wintersportorganisaties in Nederland die zijn aangesloten bij de Nederlandse Ski Vereniging en een heel breed aanbod heeft. Groepslessen en privélessen, op alle niveaus en voor alle leeftijden. Of je er nu je sport van wilt maken of je wilt voorbereiden op je wintersport, iedereen kan in Bergschenhoek terecht.

Ook wintersporten dicht bij huis?

Zoek dan op de site van de NSkiV of hier op Sport.nl een skibaan, team of vereniging. Wil je meer weten over wintersport, lees dan hier verder. Op deze pagina vind je ook verwijzingen naar informatie over de wintersportdisciplines skiën, snowboarden en langlaufen.

Gericht trainen voor je wintersportvakantie?

Voel je wel wat voor een gericht trainingsprogramma voor de wintersport gericht op verbetering van de spierkracht en het uithoudingsvermogen? Lees dan op deze pagina alles over SneeuwFit.

Of je nu wilt skiën, langlaufen of snowboarden: in Nederland kun je het hele jaar bezig zijn met je favoriete wintersport!

  • Datum: 22-01-2016
#Sportvandemaand #Wintersport

Lees ook