Eén momentje voor een bewuste keuze…

Leuk dat je een bezoekt brengt aan Sport.nl! Wij maken gebruik van cookies om jouw bezoek aan Sport.nl zo gebruiksvriendelijk en persoonlijk mogelijk te maken. Met behulp van deze cookies zijn wij onder andere in staat om de site te kunnen analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en jou de meest relevante informatie te kunnen tonen. Omdat grip op je online privacy belangrijk is, verzoeken wij je om kort de tijd te nemen voor een bewuste keuze.

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring

De boksverenigingen die meedoen aan de Nationale Boksdag 2016, organiseren morgen diverse boksclinics tussen 10.00 en 16.00 uur. Daar mag je gratis aan deelnemen. Maar als je alleen wilt komen kijken, kan dat natuurlijk ook.

Niveau speelt geen rol

Boksschool Assen is een van de deelnemende boksscholen. Daar kun je zelf oefenen, maar er vinden ook demonstraties en wedstrijden plaats. Oprichter Jack Bos is tevens een door NOC*NSF gekwalificeerd trainer en geeft les aan kinderen vanaf 6 jaar. Maar je bent nooit te oud om mee te doen, vindt hij. “Niveau speelt geen rol, conditie valt te trainen en kracht komt met training. Het heeft tijd nodig”, aldus de trainer.

Deelnemende scholen 

Neem dus zaterdag een kijkje bij Boksschool Assen of een van de andere deelnemende boksscholen. Een overzicht van deelnemende boksscholen vind je hier.

Bronnen: Boksen.nl, Facebook en blog van Hestia_1976

  • Datum: 08-01-2016
#Evenementen

Lees ook