Morgen: gratis kennismaken met boksen

De boksverenigingen die meedoen aan de Nationale Boksdag 2016, organiseren morgen diverse boksclinics tussen 10.00 en 16.00 uur. Daar mag je gratis aan deelnemen. Maar als je alleen wilt komen kijken, kan dat natuurlijk ook.

Niveau speelt geen rol

Boksschool Assen is een van de deelnemende boksscholen. Daar kun je zelf oefenen, maar er vinden ook demonstraties en wedstrijden plaats. Oprichter Jack Bos is tevens een door NOC*NSF gekwalificeerd trainer en geeft les aan kinderen vanaf 6 jaar. Maar je bent nooit te oud om mee te doen, vindt hij. “Niveau speelt geen rol, conditie valt te trainen en kracht komt met training. Het heeft tijd nodig”, aldus de trainer.

Deelnemende scholen 

Neem dus zaterdag een kijkje bij Boksschool Assen of een van de andere deelnemende boksscholen. Een overzicht van deelnemende boksscholen vind je hier.

Bronnen: Boksen.nl, Facebook en blog van Hestia_1976

Publicatiedatum: 08-01-2016