Doe zelf mee aan de EK atletiek!

Nederland is in 2016 voor de eerste keer gastheer van de Europese kampioenschappen atletiek. Het belooft het grootste sportevenement van het jaar te worden. In het Olympisch Stadion in Amsterdam gaan begin juli meer dan 1.300 atleten de strijd met elkaar aan.

  

Museumplein

Ook jij kunt ervaren hoe het is om deel te nemen aan de EK. Op 10 juli, de slotdag van de EK, kunnen hardlopers van alle niveaus meedoen aan de Brooks 10k Champions Run. Deze bijzondere loop vindt plaats in het centrum van Amsterdam. Wil je lopen over hetzelfde parcours als topatleten en finishen op het Museumplein? Dat kan!

Iedereen kan meedoen: zowel beginnende als ervaren lopers, loopgroepen en bedrijfsteams. Alle deelnemers aan de Brooks 10k Champions Run ontvangen een speciaal ontworpen running shirt. Als je meedoet, steun je bovendien het goede doel. Voor elke inschrijving wordt namelijk één euro gedoneerd aan de Johan Cruyff Foundation, de sociale partner van de EK atletiek 2016. 

Korting

Daarnaast krijg je bij deelname aan de hardloopwedstrijd de mogelijkheid om (maximaal vier) sessiekaarten te kopen voor de EK. Wees er snel bij, want tijdens deze exclusieve pre-sale geldt een korting van vijf euro per sessiekaart. De reguliere verkoop van sessiekaarten start in mei 2016.

Wil jij meedoen aan een uniek evenement, over het parcours van de EK halve marathon lopen en deel uitmaken van de EK atletiek in Amsterdam? Twijfel dan niet en schrijf je in voor de Brooks 10k Champions Run! Dat kan vanaf 4 januari aanstaande. Bezoek voor meer informatie de website van het evenement.

  

Bron: EK atletiek 2016

Foto: Shutterstock/meunierd

Publicatiedatum: 02-01-2016