Kom genieten van het Gym Gala

Licht uit, spot aan en let the show begin! Het Univé Gym Gala schotelt je een gevarieerd programma voor vol turnspektakel en acrobatische gymnastiek. Zo kun je in drie shows acrobatiek van wereldklasse bekijken, zelf gymmen op het Beweegplein én je favoriete turner of turnster aanmoedigen. Onder andere de nationale acroselectie van België is net als vorig jaar van de partij. Bekijk hier hun supergave optreden op het gala van 2014, waarin ze Michael Jackson tot leven lieten komen:

 

Gymmen, springen en dansen

Dit jaar vormt een groep vliegende Superkids uit Denemarken de rode draad door de negentiende editie van het Gym Gala. Dansen, turnen, zingen: de kids beheersen het allemaal! Maar ook jij hoeft niet stil te zitten als je naar Almere komt. Voor je van het gala gaat genieten kun je namelijk zelf ook samen met vrienden en vriendinnen of je broertjes en zusjes in actie komen op het Beweegplein. Gymmen, turnen, springen, dansen, klauteren, trampolinespringen, freerunnen, rhönradturnen; er is van alles te doen. Ga je naar het gala, dan mag je gratis naar het Beweegplein.

Lieke, Sanne en Epke

En over Superstars gesproken: ook verschillende Nederlandse topturners, allemaal volop in de voorbereiding op de Olympische Spelen in Rio de Janeiro van volgend jaar, zijn er in Almere bij. Zo kun je onder andere de succesvolle zusjes Sanne en Lieke Wevers bewonderen, net als Epke Zonderland, Yuri van Gelder en vele andere Nederlandse toppers. Na de show is er alle tijd om handtekeningen te scoren.

Koop je kaarten

Wil je naar het Univé Gym Gala? Wees er dan snel bij, want de kaarten voor de zondag zijn al uitverkocht. Voor zaterdag 19 december zijn er voor de middag- en de avondshow nog wel kaarten verkrijgbaar via deze website. Wil je kans maken op gratis kaarten? Dan kun je ook nog meedoen aan deze prijsvraag van Univé. Beantwoord de vraag en wie weet behoor jij straks tot de gelukkigen die gratis dit leuke dans- en turnspektakel mag bijwonen.

Voorpret

Bekijk hier de promo van het Gym Gala 2015 voor de nodige voorpret.

 

Bronnen: KNGU en Facebookpagina Gym Gala

Publicatiedatum: 01-12-2015