Eén momentje voor een bewuste keuze…

Leuk dat je een bezoekt brengt aan Sport.nl! Wij maken gebruik van cookies om jouw bezoek aan Sport.nl zo gebruiksvriendelijk en persoonlijk mogelijk te maken. Met behulp van deze cookies zijn wij onder andere in staat om de site te kunnen analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en jou de meest relevante informatie te kunnen tonen. Omdat grip op je online privacy belangrijk is, verzoeken wij je om kort de tijd te nemen voor een bewuste keuze.

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring

Meer en meer mensen sporten en bewegen! Ze kiezen bewust voor een gezondere leefstijl. Daar hoort, naast voldoende beweging, zeker ook verantwoorde voeding bij. En gezond eten, dat wil je niet alleen thuis. Ook in de sportkantine is er steeds meer vraag naar een gezondere keuze.

De Gezonde Sportkantine

Beginnen met een gezonder aanbod hoeft niet ingewikkeld te zijn: een kistje fruit op de bar of een kop groentesoep in de wintermaanden. Toch hebben veel clubs graag wat extra hulp om van de gezonde keuze de makkelijke keuze te maken.

Om aan die vraag te voldoen is De Gezonde Sportkantine in het leven geroepen. Dit project helpt verenigingen om het aanbod in de kantine gezonder te maken, zonder dat het iets extra kost. De verenigingen krijgen bezoek van een van de sportkantine-adviseurs. Zij begeleiden de verenigingen en voorzien hen van een Starterspakket met informatie en materialen.

Laat zien hoe gezond je bent!

Sport jij bij een vereniging? En vinden jij en je team een gezonde hap belangrijk? Help dan de boodschap van De Gezonde Sportkantine te verspreiden! Dan maak je tegelijk kans op een originele prijs.

Wat moet je doen? Maak een foto of video van een lekker en gezond moment met je team. Misschien nemen jullie tijdens een training wel even een drinkpauze of eten jullie na een wedstrijd wel allemaal een banaan of een appel. Laat zien hoe gezond jullie zijn en deel die foto of video vervolgens via Twitter of Facebook met de hashtag #GezondTeam.

Professioneel verslag

De winnaar van de wedstrijd mag samen met zijn of haar team een wedstrijd uitkiezen die zal worden gefilmd door een professionele filmmaker. Dit is dus jouw kans om al je slidings, doelpunten, dunks, passes en juichmomenten met je team vast te leggen in een echt wedstrijdverslag! 

Het insturen van je foto of video kan nog tot zondag 22 november. De uitslag wordt bekendgemaakt op 2 december tijdens het Nederlands Congres voor Sportbestuurders.

Kijk voor meer info en de actievoorwaarden op de website van De Gezonde Sportkantine.

Foto: Facebook

  • Datum: 19-11-2015
#Voedingsstoffen #Voordevereniging #Sociaal #Kinderen

Lees ook