Eén momentje voor een bewuste keuze…

Leuk dat je een bezoekt brengt aan Sport.nl! Wij maken gebruik van cookies om jouw bezoek aan Sport.nl zo gebruiksvriendelijk en persoonlijk mogelijk te maken. Met behulp van deze cookies zijn wij onder andere in staat om de site te kunnen analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en jou de meest relevante informatie te kunnen tonen. Omdat grip op je online privacy belangrijk is, verzoeken wij je om kort de tijd te nemen voor een bewuste keuze.

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring

Open dagen, SneeuwFit-trainingen, proeflessen, demonstraties, diverse cursussen en materiaaltests; de ruim 130 meewerkende wintersportorganisaties organiseren deze maand allerlei activiteiten om alvast in de wintersportstemming te komen.

Een kleine greep uit het aanbod

Het eerste weekend wordt de campagne goed afgetrapt met onder andere de volgende activiteiten:

 • 3 oktober: Oostenrijkse dag Skicentrum Hillegom
 • 3 oktober: Opening winterseizoen bij Skivereniging Grote Rivieren (Culemborg)
 • 3 oktober: Open dag Skicenter-Edelweiss (Brummen)
 • 3 en 4 oktober: winteropening SnowWorld Zoetermeer & Landgraaf
 • 3 en 4 oktober: open dagen Skidôme Rucphen
 • 3 en 4 oktober: winterfestival SnowPlanet (Velsen-Zuid)
 • 4 oktober: winteropening Uithof (Den Haag)
 • 4 oktober: open dag langlaufvereniging Gouda
 • 4 oktober: open dag Indoorski Assen
 • 4 oktober: Kidsdag bij Snow&Co Roden
 • 4 oktober: Proeflessen skiën bij Skipiste Nieuwegein

Daarnaast zal ook de NSkiV met de Wintersport Experience en de Kop van Jut langs verschillende locaties toeren.

Meer weten?

Het volledige aanbod vind je hier op de website van de NSkiV. Er is altijd wel iets wat bij je past.

Over wintersport in Nederland

In Nederland kun je wintersporten op veel verschillende skibanen. Sterker nog: nergens ter wereld zijn er zo veel skibanen als in ons land! Ook kan je terecht bij verschillende verenigingen en teams verspreid door Nederland. Je vindt ze op de site van de NSkiV of zoek een locatie hier op Sport.nl. Bij elk van deze organisaties kan je je optimaal voorbereiden op de wintersportvakantie, ongeacht of je beginner of gevorderd bent. Ook om te trainen voor wedstrijden of ‘gewoon’ om plezier te hebben en lekker sportief bezig te zijn, is een bezoek aan een vereniging, team of skibaan de moeite waard.

 • Datum: 02-10-2015
#Evenementen #Voorbereiding #Wintersport

Lees ook