Steeds meer families, golfbanen, clubs en golfprofessionals zien in dat golf een ideale sport is. Het biedt tal van spelvormen en volop mogelijkheden om samen te lessen en wedstrijden te doen. Ook als je een groentje bent en je golfmaatje is door de wol geverfd, kun je samen spelen. Het spel werkt namelijk met een handicapsysteem, wat betekent dat een beginnende golfer meer slagen over een hole mag doen dan een ervaren golfer. 

Met het hele gezin

Sport.nl ging met de camera op pad naar Lochem en ontmoette daar de familie Eijkelkamp. Opa, zoon en kleinzoon genieten op zondagochtend van de sport en elkaar in de prachtige omgeving van de Lochemse Golf- & Countryclub ‘De Graafschap’. Dat is volop genieten, zegt Niels Eijkelkamp. “Het is fantastisch om dit met je hele gezin te kunnen doen!”

Wil jij ook met je familie sporten?

Wil jij ook lekker sporten met je familie? Zoek dan een golfbaan of vereniging bij jou in de buurt. Bezoek de website waarkanikgolfen.nl of vind een club op Sport.nl.

 

  • Datum: 01-10-2015
#Sportvandemaand #Sociaal #Samensporten #Kinderen

Lees ook