Eén momentje voor een bewuste keuze…

Leuk dat je een bezoekt brengt aan Sport.nl! Wij maken gebruik van cookies om jouw bezoek aan Sport.nl zo gebruiksvriendelijk en persoonlijk mogelijk te maken. Met behulp van deze cookies zijn wij onder andere in staat om de site te kunnen analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en jou de meest relevante informatie te kunnen tonen. Omdat grip op je online privacy belangrijk is, verzoeken wij je om kort de tijd te nemen voor een bewuste keuze.

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring

De app van Garmin bestond al langer, maar heeft nu een modern en kleurrijk ontwerp gekregen met een grafische interface die je zelf kunt instellen op basis van je persoonlijke voorkeuren. Daarmee wordt het halen van je doelen en het delen van mijlpalen nog makkelijker. Of je nu aan het trainen bent voor een marathon, je golfprestaties wilt verbeteren of simpelweg meer wilt bewegen door vaker te wandelen in plaats van de auto te pakken, de intuïtieve app laat precies zien hoe je ervoor staat.

App weet alles

Hoeveel uren heb je geslapen, hoeveel daarvan waren diepe slaap en hoeveel lichte slaap, hoeveel calorieën heb je met je training verbrand en hoeveel heb je er vandaag binnengekregen, hoeveel sportieve activiteiten heb je ondernomen: al die persoonlijke gegevens houdt de app voor je bij. Op een ranglijst kun je zien hoe goed jij het doet ten opzichte van je vrienden of familieleden. Het is zelfs mogelijk om anderen realtime jouw training mee te laten beleven dankzij Live Track.

Wie maakt de meeste stappen?

De app helpt je ook om je sportprestaties te delen op sociale media. Een leuke uitdaging is de mogelijkheid om het tegen andere Garmin Connect-gebruikers op te nemen in het maken van zo veel mogelijk stappen per week. De app deelt je daarbij in een groep in met andere gebruikers die gemiddeld evenveel stappen per week lopen als jij, zodat je gelijkwaardige tegenstanders hebt.

Downloaden

De Garmin Connect Mobile-app is te downloaden via Google Play en in de App Store.

undefined  undefined undefined 

undefined undefined

Foto header: Shutterstock

Screenshots: Garmin Connect Mobile

  • Datum: 30-10-2015
#Mobiel #Prestatieverbetering #Samensporten #Bewegen

Lees ook