Doe mee met het NK Hockeytechniek!

Het NK Hockeytechniek bestaat sinds 2009 en is inmiddels uitgegroeid tot een heel groot jeugdhockey-evenementen. Vorig jaar deden er ruim 3.000 kinderen aan mee. Ook dit jaar worden er op verschillende locaties in heel Nederland weer hockeydagen georganiseerd waar hockey, techniek, spel en plezier vooropstaan.

Nieuwe dingen leren

Het doel van het NK Hockeytechniek is om tijdens een fantastische en leerzame hockeydag met uitgebreide oefeningen nieuwe dingen te leren, met focus op de techniek. Het belangrijkste is niet je huidige basistechniek, maar je creativiteit. Van de speciaal geselecteerde trainers en tophockeyers leer je technische skills en trucs.

NK-finale

Tijdens het NK Hockeytechniek maak je ook kans om door de deelnemende toptrainers te worden geselecteerd voor de NK-finale. Die is op 15 november bij HDM in Den Haag. Daar kom je voor in aanmerking als je veel geleerd hebt qua techniek, maar de jury kijkt ook of je een sportieve speler bent. Wie weet word jij vervolgens op 15 november wel gekroond tot Nederlands Kampioen Hockeytechniek 2015.

Inschrijven

Wil je je opgeven voor een voorronde van het NK Hockeytechniek bij jou in de buurt? Kijk dan op de website voor de locaties en data en schrijf je daar ook meteen in. De eerste voorronde vindt op 18 oktober plaats bij EHV-Enschede, de laatste op 30 oktober bij HC Den Bosch.

Hele dag gezelligheid

Na iedere voorronde mogen er per leeftijdscategorie een paar deelnemers door naar de grote finale. Deelname aan het NK Hockeytechniek kost 49,95 euro. Hiervoor krijg je een geheel verzorgde dag techniektraining van de beste trainers, een gezonde lunch, een hele dag gezelligheid, een NK-hockeybal, een T-shirt en een medaille.

Bron: NK Hockeytechniek

Foto: Shutterstock

 

Publicatiedatum: 02-10-2015