Eén momentje voor een bewuste keuze…

Leuk dat je een bezoekt brengt aan Sport.nl! Wij maken gebruik van cookies om jouw bezoek aan Sport.nl zo gebruiksvriendelijk en persoonlijk mogelijk te maken. Met behulp van deze cookies zijn wij onder andere in staat om de site te kunnen analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en jou de meest relevante informatie te kunnen tonen. Omdat grip op je online privacy belangrijk is, verzoeken wij je om kort de tijd te nemen voor een bewuste keuze.

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring

Lijkt het je leuk om kennis te maken met golf of om je spel te verbeteren? Dan moet je tijdens het KLM Open bij de Golf Academie zijn. Golfprofessionals geven daar gratis lessen op maat van vijftien minuten. Heb je nog niet eerder gegolfd? Dan leren zij je afslaan, chippen en putten. Ook kun je met behulp van de TrackMan – waarover we op Sport.nl al eerder schreven – je golfswing laten analyseren en ontdekken op welke professionele golfer je lijkt.

Schrijf je in

Als bezoeker van de KLM Open kun je op alle vier toernooidagen in de Golf Academie terecht. Schrijf je van tevoren alvast in via de website en kies gelijk welke les je wilt volgen: swingles, chiples, puttles of een fysieke test bijvoorbeeld.

Grootste golfbeurs

In de KLM Open Village kun je terecht voor beleving op het gebied van sport, lifestyle en entertainment. Je vindt er de Expo, de grootste golfbeurs van Nederland met ruim vijftig exposanten op het gebied van golf, mode, reizen en veel meer. Op het terras van de KLM Open Village heb je uitzicht op het grote scorebord en een groot scherm met livebeelden, zodat je niets van de wedstrijd hoeft te missen.

Handtekening of selfie

In de Fanzone van de KLM Open Village kun je je favoriete golfers ontmoeten. Elke dag worden er topspelers uitgenodigd voor een interviewsessie. Jij kunt hun het hemd van het lijf vragen, een handtekening scoren of een selfie maken met je golfheld.

Privégids

Wil je het KLM Open op een heel bijzondere manier beleven? Ga dan de baan in met de Ricoh Flight Guides. Deze Nederlandse PGA Holland-professionals zijn jouw gids tijdens het toernooi en kunnen je alles vertellen over de spelers, de baan en de wedstrijd.

 Meer weten?

Wil je meer weten over het programma van de KLM Open? Kijk dan op de website golf.nl.

  • Datum: 09-09-2015
#Evenementen #Golf

Lees ook