Eén momentje voor een bewuste keuze…

Leuk dat je een bezoekt brengt aan Sport.nl! Wij maken gebruik van cookies om jouw bezoek aan Sport.nl zo gebruiksvriendelijk en persoonlijk mogelijk te maken. Met behulp van deze cookies zijn wij onder andere in staat om de site te kunnen analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en jou de meest relevante informatie te kunnen tonen. Omdat grip op je online privacy belangrijk is, verzoeken wij je om kort de tijd te nemen voor een bewuste keuze.

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring

Als bestuurder van een club kun je zo nu en dan voor lastige vraagstukken worden geplaatst en dan is een steuntje in de rug heel welkom. Eén van die complexe onderwerpen is bijvoorbeeld de nieuwe ‘subsidieregeling energiebesparing en duurzame energie sportaccommodaties’, die vanaf 1 januari 2016 geldt en op 1 september officieel werd goedgekeurd door het ministerie van VWS. De nieuwe regeling is van groot belang voor sportverenigingen en heeft daarom voorlopig een prominente plek op Sport.nl/mijnclub.

Eerste versie

Ook onderwerpen als wet- en regelgeving, sport en integriteit en het Ondernemingsdossier krijgen ruimschoots aandacht op het nieuwe platform. De website in zijn huidige vorm is overigens pas een eerste versie. De komende maanden wordt het platform verder gecompleteerd en uitgebreid, om op 2 december tijdens het Nederlands Congres voor Sportbestuurders officieel te worden gepresenteerd.

Afbeelding: Shutterstock

  • Datum: 03-09-2015
#Voordevereniging

Lees ook