Doe mee met de Fitness4Daagse

De Fitness4Daagse is niet alleen opgezet om mensen te motiveren extra in beweging te komen, maar zeker ook om de drempel voor niet-sporters te verlagen. In de periode van 20 tot en met 26 september mag je viermaal een bezoek brengen aan een deelnemende fitnessclub of personal trainer. Daarbij maakt het niet uit voor welke activiteit je kiest: spinning, yoga, fitness, bootcamp – je mag het allemaal eens proberen.

Fun

Het doel is om niet alleen functioneel bezig te zijn, maar vooral veel plezier te beleven. “We gaan geen oefeningen opleggen, zoals minimaal vijf kilometer roeien of meedoen aan een spinningles”, zegt Anika Kuiper, voorzitter van Stichting LetsDo, de organisatie achter de eerste Fitness4Daagse. “Ieder mens is anders, dus gaat het vooral over het ‘komen naar de club’ en ‘jezelf uitdagen’. Dit maakt dat de Fitness4Daagse voor iedereen toegankelijk is, onafhankelijk van je niveau.”

undefined

Voor wie al met enige regelmaat de sportschool bezoekt, kan de Fitness4Daagse een stimulans betekenen om die week net wat vaker te gaan dan anders. Ben je compleet verslingerd aan fitness? Dan is het wel zo leuk om je vrienden en familie eens met jouw passie te laten kennismaken en samen mee te doen.

Viermaal fitness

Voor deze eerste editie kun je bij meer dan zeventig clubs terecht, verspreid over heel Nederland. Waar die clubs/trainers zich precies bevinden, vind je op de website van de vierdaagse. Je betaalt bij je eerste bezoek eenmalig een kleine vergoeding, bestemd voor de club (maximaal € 9,95) of personal trainer (maximaal € 34,95).

Deelnemers ontvangen op vertoon van een volle stempelkaart, behaald na minimaal drie keer sporten, onder andere een persoonlijk Fitness4Daagse Certificaat. Maar het heet natuurlijk niet voor niets een fitnessvierdaagse: doel is om deelnemers minimaal vier keer tot sporten te bewegen. En misschien smaakt het wel naar meer!

Doe jij mee?

Doe jij ook mee met de Fitness4Daagse? En wil je kennismaken met de sport zonder gelijk vast te zitten aan een abonnement? Meld je dan voor 24 september aan!

Bron en foto’s: Fitness4Daagse

Publicatiedatum: 06-09-2015