Eén momentje voor een bewuste keuze…

Leuk dat je een bezoekt brengt aan Sport.nl! Wij maken gebruik van cookies om jouw bezoek aan Sport.nl zo gebruiksvriendelijk en persoonlijk mogelijk te maken. Met behulp van deze cookies zijn wij onder andere in staat om de site te kunnen analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en jou de meest relevante informatie te kunnen tonen. Omdat grip op je online privacy belangrijk is, verzoeken wij je om kort de tijd te nemen voor een bewuste keuze.

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring

Tijdens HISWA te water 2015 – van 1 tot en met 6 september – liggen er niet alleen honderden fonkelnieuwe boten afgemeerd in Amsterdam Marina, maar is er ook een programma boordevol watersportactiviteiten. Nieuw op het programma is Aqua Jumping. Verschillende professionals verzorgen op de beurs demonstraties Aqua Jumping en ook Volvo Ocean Race-deelneemster Carolijn Brouwer zal zich laten lanceren vanaf een luchtkussen.

undefined

Nederlands kampioenschap

Ook jij kunt de hele HISWA-week een sprong wagen op of vanaf het kussen. Gaat dat je goed af? Doe dan op zaterdag 5 september vanaf 12.00 uur mee aan het NK Aqua Jumping. Daarin strijd je met een team van maximaal drie deelnemers om de eerste plaats door een zo hoog mogelijke lancering en eventueel een aantal gave trucs in de lucht. Een vakkundige jury kent punten toe aan alle sprongen. Scoort jouw team het hoogst? Dan ga je niet alleen naar huis met de eer, maar ook met een TomTom Bandit-actiecamera. Inschrijven met een team kan nu al via de website, maar mag ook ter plekke.

Deel je sprong

Als NK-deelnemer mag je tijdens HISWA te water de hele week komen oefenen. Over de professionals hoef je je geen zorgen te maken: zij doen niet mee aan het Nederlands kampioenschap. Tijdens het inschrijven kun je de TomTom Bandit-app downloaden. De deelnemer die gelanceerd wordt, krijgt een helm op waaraan de Bandit bevestigd is. TomTom zorgt dat deze wordt gekoppeld met je smartphone, zodat je het filmpje van je sprong op de verschillende sociale media kunt plaatsen met de hashtag #TomTomBandit. Krijg jij het voor elkaar dat jouw sprong het meest gedeeld wordt? Ook dan win je een TomTom Bandit-camera.

Goed bereikbaar

Kom je naar HISWA te water? Jachthaven Amsterdam Marina is goed te bereiken met de auto en het openbaar vervoer. De HISWA te water is elke dag geopend van 11.00 tot 19.00 uur. Toegangskaarten kun je nu al online met korting kopen.

Bronnen: HISWAtewater.nl, Bootaanboot.nl en Allsportsradio.nl

Foto's: Hiswa te water/OTTI Fotografie

  • Datum: 18-08-2015
#Watersport #Evenementen

Lees ook