Eén momentje voor een bewuste keuze…

Leuk dat je een bezoekt brengt aan Sport.nl! Wij maken gebruik van cookies om jouw bezoek aan Sport.nl zo gebruiksvriendelijk en persoonlijk mogelijk te maken. Met behulp van deze cookies zijn wij onder andere in staat om de site te kunnen analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en jou de meest relevante informatie te kunnen tonen. Omdat grip op je online privacy belangrijk is, verzoeken wij je om kort de tijd te nemen voor een bewuste keuze.

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring

Regelmatig bewegen is goed voor iedereen. En bijna iedereen kan wandelen. Maar het is wel belangrijk om dat verantwoord te doen. Dat kan! Op verschillende plaatsen in Nederland worden wandelaar begeleid door professionele trainers. Met leuke wandeltrainingen zorgen ze voor een bewuste opbouw van de conditie en een goede techniek. Niet binnen, maar buiten, in de prachtige natuur. Samen met andere deelnemers; nog gezellig ook. En niet té ambitieus, maar met een haalbaar programma op maat en persoonlijke begeleiding. 

Wandelfit

Bart Putman is zo’n wandeltrainer. Sport.nl filmde tijdens een van zijn trainingen in het prachtige Arnhemse Sonsbeekpark.

De trainingen van Bart Putman en de vele andere begeleide wandelactiviteiten in Nederland vind je op Wandelfit.nl. Dus wil jij ook gezellig, verantwoord en gezond op pad? Bezoek Wandelfit.nl of kijk hier op Sport.nl en kijk waar je bij jou in de buurt verantwoord en gezellig aan jouw vitaliteit kunt werken.

  • Datum: 30-06-2015
#Sportvandemaand #Wandelen

Lees ook