Sport van de maand: wandelen

Regelmatig bewegen is goed voor iedereen. En bijna iedereen kan wandelen. Maar het is wel belangrijk om dat verantwoord te doen. Dat kan! Op verschillende plaatsen in Nederland worden wandelaar begeleid door professionele trainers. Met leuke wandeltrainingen zorgen ze voor een bewuste opbouw van de conditie en een goede techniek. Niet binnen, maar buiten, in de prachtige natuur. Samen met andere deelnemers; nog gezellig ook. En niet té ambitieus, maar met een haalbaar programma op maat en persoonlijke begeleiding. 

Wandelfit

Bart Putman is zo’n wandeltrainer. Sport.nl filmde tijdens een van zijn trainingen in het prachtige Arnhemse Sonsbeekpark.

De trainingen van Bart Putman en de vele andere begeleide wandelactiviteiten in Nederland vind je op Wandelfit.nl. Dus wil jij ook gezellig, verantwoord en gezond op pad? Bezoek Wandelfit.nl of kijk hier op Sport.nl en kijk waar je bij jou in de buurt verantwoord en gezellig aan jouw vitaliteit kunt werken.

Publicatiedatum: 30-06-2015