Neem je sportkleding mee naar Fantastic Gymnastics

De toppers van de Nederlandse turnwereld strijden op 20 en 21 juni in Ahoy om de Nederlandse titels. Maar voor jou is er meer te doen dan hen aanmoedigen. Op het beweegplein Gymplaza kun je al vanaf ’s ochtends vroeg onder deskundige begeleiding zelf gymmen, turnen, dansen en springen. Neem je sportkleding dus mee naar Ahoy.

Mega Freerunning Jam

Zo is er onder andere een Mega Freerunning Jam waarvoor een geweldig parcours wordt neergezet met heel veel obstakels. Ook de snelste freerunner ter wereld, de meest talentvolle vrouwelijke freerunner en de beste freerunner van Nederland zijn erbij om gave workshops te geven.

Piramide bouwen

In zogenaamde battles kun je leuke wedstrijdjes doen wie het snelst een menselijke piramide weet te bouwen of wie het langst op zijn handen kan blijven staan. De allerjongste sporters kunnen lekker rollen, klimmen, klauteren en springen op het Peuter/Kleuterplein. Ook is er een Springplein waar jong en oud kan springen op grote en kleine trampolines en de nieuwste airtracks en tumblingbanen. Ook kun je duikelen, rollen en draaien in een Rhönrad.

Exclusief met Epke

Wil je kans maken op een wel heel coole prijs? Bestel dan voor zondagavond 23.59 uur je kaarten, want dan maak je kans op deelname aan de exclusieve clinic Let’s Rock @ Fantastic Gymnastics. Deze clinic wordt gegeven door bekende topturners als Epke Zonderland, Yuri van Gelder en Jeffrey Wammes. Zij hangen je hoogstpersoonlijk in de ringen, maken een koprol op de vloer of leren je zwaaien aan de rekstok. Na afloop mag je ook nog lunchen met de mannen. Er worden tien keer twee plaatsen voor deze exclusieve clinic weggegeven.

Wil jij erbij zijn?

Bestel dan je kaarten op de website van Fantastic Gymnastics.

Bron: www.fantasticgymnastics.nl

Foto: Shutterstock

Publicatiedatum: 12-06-2015