Eén momentje voor een bewuste keuze…

Leuk dat je een bezoekt brengt aan Sport.nl! Wij maken gebruik van cookies om jouw bezoek aan Sport.nl zo gebruiksvriendelijk en persoonlijk mogelijk te maken. Met behulp van deze cookies zijn wij onder andere in staat om de site te kunnen analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en jou de meest relevante informatie te kunnen tonen. Omdat grip op je online privacy belangrijk is, verzoeken wij je om kort de tijd te nemen voor een bewuste keuze.

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring

Natuurlijk is de spits van het eerste elftal het middelpunt van de feestvreugde na het maken van een winnend doelpunt. Maar je vereniging heeft ook tal van vrijwilligers die achter de bar staan, klussen in het clubhuis, shirts wassen, kleedkamers vegen, pleisters plakken, voor dag en dauw een wedstrijd fluiten, coachen, trainen en besturen. Want zo werkt een vereniging: iedereen heeft zijn eigen aandeel. In de vereniging en in elkaar.

Bedanken

De hoogste tijd om deze mensen in het zonnetje te zetten, vindt Rabobank. Komende zondag voor het eerst en tijdens de gehele play-offs van de hockey hoofdklasse spelen de heren van Kampong en de dames van Den Bosch en SCHC in een bijzonder tenue. Op hun shirts prijkt niet de sponsornaam, maar de tekst ‘Aandeel in elkaar’. Zo bedanken ze de mensen die zich week in, week uit met ziel en zaligheid inzetten voor hun vereniging. 

Naam op shirts Oranje

Maar ook jij kunt iets doen om de onmisbare stille krachten van je club een podium te geven. Op de website rabosport.nl kun je een vrijwilliger van je vereniging nomineren voor de eretitel Uitblinker. De meest bijzondere verhalen van deze Uitblinkers worden op de website uitgelicht. De namen van de vaakst genomineerde Uitblinkers van alle verenigingen komen tijdens het Europees kampioenschap in Londen (van 21 tot en met 30 augustus) op de shirts van de Nederlandse teams te staan. Ook worden zij uitgenodigd om een wedstrijd van Oranje in Nederland bij te wonen, want uiteindelijk hebben alle hockeyverenigingen samen een aandeel in de successen van Oranje.

Win een reis naar het EK

Ook zelf maak je kans op een mooie prijs als je een clubgenoot nomineert als Uitblinker: een reis voor twee personen naar het EK hockey in Londen. Iemand voordragen kan nog tot en met 31 mei op rabosport.nl.

  • Datum: 08-05-2015
#Vrijwilligers #Hockey #Evenementen

Lees ook