Voor echte bikkels: het eerste permanente Obstacle Parcours

Aanstaande zaterdag wordt op het terrein van Flevonice in Biddinghuizen het eerste permanente Obstacle Parcours van Nederland geopend. Het parcours, gebaseerd op een mariniersstormbaan, biedt met meer dan dertig obstakels voldoende uitdaging voor jou en je sportmaatjes.

Voor ieder wat wils

Daarbij kun je kiezen tussen drie routes met elk een verschillende afstand: drieënhalve kilometer, zes kilometer of een veelvoud van het zeskilometerparcours. Dus of je nu een beginnende sporter bent of al heel wat kilometers in de benen heb, het gevarieerde parcours biedt voor ieder wat wils.

Samen

In Biddinghuizen kom je allerlei klim-, modder- en waterobstakels tegen, waarbij je zo nu en dan elkaar nodig hebt om het parcours met goed gevolg te bedwingen. Je helpt de andere runners over de moeilijkste punten heen en accepteert ook zelf graag een duwtje in de rug als het alleen even niet lukt. Dit ‘samen-aspect’ maakt een run over het Obstacle Parcours van Flevonice ook heel geschikt als teambuildingactiviteit.

Jaarrond trainen

De beslissing om te investeren in een permanent Obstacle Parcours is gebaseerd op de groeiende markt voor obstacle en mud runs door heel Nederland. Met een permanent parcours zorgt Flevonice ervoor dat runners gedurende het gehele jaar kunnen trainen voor obstacle runs, waardoor ze superscherp aan de start kunnen verschijnen van een run van hun keuze.

Meer weten?

Het parcours is officieel geopend vanaf zaterdag 23 mei. Voor meer informatie kun je terecht op www.flevonice.nl.

Bron: Flevonice

Foto: Leena Robinson / Shutterstock.com

Publicatiedatum: 20-05-2015