Eén momentje voor een bewuste keuze…

Leuk dat je een bezoekt brengt aan Sport.nl! Wij maken gebruik van cookies om jouw bezoek aan Sport.nl zo gebruiksvriendelijk en persoonlijk mogelijk te maken. Met behulp van deze cookies zijn wij onder andere in staat om de site te kunnen analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en jou de meest relevante informatie te kunnen tonen. Omdat grip op je online privacy belangrijk is, verzoeken wij je om kort de tijd te nemen voor een bewuste keuze.

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring

Misschien heb je vroeger weleens getennist of heb je er weleens over nagedacht om daarmee te beginnen, maar tot nu toe is het er nooit van gekomen. Je hebt misschien ook drukke jaren achter de rug, maar nu je wat ouder wordt, komt er weer meer tijd. Tennissen lijkt je hartstikke leuk en het is bovendien goed voor je gezondheid. Maar waar begin je? Met wie? En kun je het nu eigenlijk nog wel leren?

Kennismakingsprogramma

Zeker, dat kan! Speciaal voor 45-plussers ontwikkelde de tennisbond KNLTB een kennismakingsprogramma. Doe je mee aan Clubfit dan leer je in vijf weken, onder leiding van een professionele tennisleraar, de eerste beginselen van de sport. Je tennist samen met anderen van jouw leeftijd en niveau en leert zo ook gemakkelijk nieuwe mensen kennen. Leuk om met hen af te spreken voor een partijtje buiten de lessen om.

Laagdrempelig

Clubfit is een laagdrempelig programma. Het duurt slechts vijf weken en je zit nergens aan vast. Je hoeft ook geen lid te zijn van de vereniging die Clubfit aanbiedt. Natuurlijk kun je na de eerste vijf weken wel verder. Eerst met een vervolgprogramma van tien weken en als je daarna de smaak te pakken hebt, kun je lid worden van de vereniging. Maar verplicht is dat niet. Dus wat houdt je tegen?

Plezier

De deelnemers aan het Clubfit-programma bij L.T.C. Heerenduinen hebben er in elk geval enorm veel plezier in. Bekijk het onderstaande filmpje maar eens. “Je leert echt iets. Harstikke leuk!”

Enthousiast geworden?

Hier op Sport.nl vind je meer informatie over Clubfit. Je vindt op deze pagina ook eenvoudig een tennisvereniging bij jou in de buurt. Neem gerust contact op met de club; zij kunnen je vertellen of je er terechtkunt voor Clubfit.

  • Datum: 30-05-2015
#Sportvandemaand #Tennis #45+ #65+

Lees ook