Eén momentje voor een bewuste keuze…

Leuk dat je een bezoekt brengt aan Sport.nl! Wij maken gebruik van cookies om jouw bezoek aan Sport.nl zo gebruiksvriendelijk en persoonlijk mogelijk te maken. Met behulp van deze cookies zijn wij onder andere in staat om de site te kunnen analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en jou de meest relevante informatie te kunnen tonen. Omdat grip op je online privacy belangrijk is, verzoeken wij je om kort de tijd te nemen voor een bewuste keuze.

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring

Voor sporters met een beperking heeft A.V. SPRINT een uitgebreid aangepast sportaanbod. Een speciale afdeling binnen de vereniging zorgt voor aanbod voor mensen met een lichamelijke, verstandelijke of visuele beperking en sinds begin dit jaar is er ook een loopgroep voor jongeren met autisme. Net als alle andere leden kunnen zij binnen de club werken aan betere prestaties en een betere conditie, maar ook gezelligheid, ontspanning en – niet in de laatste plaats – een volwaardige integratie binnen de club staan hoog op de ambitielijst van A.V. SPRINT. Samen sporten is belangrijk.

Denken in mogelijkheden

Het sportaanbod wordt aangepast aan de individuele mogelijkheden van de leden. Maar de beperkingen staan niet voorop in de manier van denken bij deze club. “Wij denken in de eerste plaats in mogelijkheden, niet in beperkingen.”

Meer weten?

Meer informatie over A.V. SPRINT vind je hier op Sport.nl.

Enthousiast geworden?

Nederland kent tal van atletiekverenigingen met een aangepast sportaanbod. Hier zoek je een vereniging bij jou in de buurt. Neem gerust contact op met de vereniging als je meer wilt weten over de mogelijkheden.

Film: Create5

Foto: A.V. SPRINT

  • Datum: 19-05-2015
#Clubvandemaand #Aangepastsporten #Samensporten

Lees ook