Eén momentje voor een bewuste keuze…

Leuk dat je een bezoekt brengt aan Sport.nl! Wij maken gebruik van cookies om jouw bezoek aan Sport.nl zo gebruiksvriendelijk en persoonlijk mogelijk te maken. Met behulp van deze cookies zijn wij onder andere in staat om de site te kunnen analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en jou de meest relevante informatie te kunnen tonen. Omdat grip op je online privacy belangrijk is, verzoeken wij je om kort de tijd te nemen voor een bewuste keuze.

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring

De ‘Ik neem je mee hardlopen’-campagne moedigt leden van atletiekverenigingen aan om tijdens de trainingen die in de Nationale Sportweek vallen een introducé mee te nemen. Ook zelf kun je je als nieuwe hardloper bij een vereniging melden om mee te trainen. Je traint onder deskundige begeleiding van enthousiaste trainers, waardoor je verantwoord loopt.

Ik neem je mee naar de Achterhoek

In de Achterhoek, de regio waar de Nationale Sportweek gisteren van start ging, organiseren atletiekverenigingen in de loop van de week allerlei extra activiteiten. Zo kun je bij DE LOPER in ’s-Heerenberg donderdagavond 23 april een speciale techniektraining volgen en komt zaterdagochtend 25 april Herman Lenferink, trainer van Phanos in Utrecht, een training verzorgen om lopers die geen lid zijn van een vereniging te laten zien hoe ze meer gestructureerd kunnen trainen. ARGO Atletiek uit Doetinchem organiseert onder andere een duurloop door de bossen en een coopertest.

Samen hardlopen is leuker

Om te laten zien hoeveel plezier je kunt beleven aan hardlopen, of je dat nu op de atletiekbaan, in het bos of op de weg doet, is er het promofilmpje ‘Samen hardlopen is leuker’ gemaakt.

 

 

Bronnen: Nationale Sportweek, Atletiekunie en Hardlopen.nl.

  • Datum: 19-04-2015
#nationalesportweek #Hardlopen

Lees ook