Eén momentje voor een bewuste keuze…

Leuk dat je een bezoekt brengt aan Sport.nl! Wij maken gebruik van cookies om jouw bezoek aan Sport.nl zo gebruiksvriendelijk en persoonlijk mogelijk te maken. Met behulp van deze cookies zijn wij onder andere in staat om de site te kunnen analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en jou de meest relevante informatie te kunnen tonen. Omdat grip op je online privacy belangrijk is, verzoeken wij je om kort de tijd te nemen voor een bewuste keuze.

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring

Tegenwoordig is het niet meer zo vanzelfsprekend dat sponsors voor een sportvereniging in de rij staan en subsidies vanzelf binnenkomen. Met dank aan de penningmeester kan de bal blijven rollen en het licht blijven branden. De penningmeester doet onmisbaar, maar ook vaak onzichtbaar werk. Terwijl jij op het veld gefeliciteerd wordt voor het maken van het winnende doelpunt, werkt de penningmeester op de achtergrond.

Bedanken

Daarom wordt elk jaar de Penningmeester van het Jaar-campagne georganiseerd, zodat je als clublid je penningmeester op een speciale manier kunt bedanken. Door jouw penningmeester te nomineren voor de verkiezing van 2015, kun je je waardering uiten voor zijn of haar onmisbare werk.

Mooie prijzen

Zo’n nominatie is niet alleen een compliment voor jouw penningmeester, maar dus ook een manier om kans te maken op mooie prijzen. De Penningmeester van het Jaar wint 2.500 euro voor de clubkas, de nummers 2 en 3 elk 1.000 euro. Voor de nummers 4 en 5 is er 250 euro voor de kas van de vereniging. De penningmeester met relatief de meeste stemmen wint een clubfeest inclusief dj. Alle reden dus om jouw medeverenigingsleden te mobiliseren om mee te stemmen.

Nomineer je penningmeester

Penningmeester van het Jaar is een initiatief van breedtesport & marketingbureau 2Basics. Een penningmeester nomineren kan nog tot en met 26 april. Stemmen op jouw favoriete penningmeester is mogelijk vanaf 30 maart. 

Meer informatie?

Ga naar vind je op www.penningmeestervanhetjaar.nl.

undefined 

Foto: Shutterstock

  • Datum: 14-03-2015
#Vrijwilligers

Lees ook